Rolluiken- en zonweringsfabrikant SUYS gaat partnership aan binnen het veldrijden

Nokere/Kruisem – Het Belgische familiebedrijf SUYS, gevestigd in Nokere (Kruisem), heeft ingetekend als nieuwe main partner van de Exact Cyclocrossen, het Belgisch kampioenschap veldrijden in Heusden-Zolder en het Europees kampioenschap in Middelkerke.

De fabrikant van zonwerende screens en rolluiken nam vorig jaar, ter gelegenheid van hun 50-jarig bestaan, afscheid van de naam BUILDING SHUTTERS en besloot volop in te zetten op naamsbekendheid met SUYS. “We willen meer gezien worden,” verklaart CEO Thibaut Suys. “Deze investering in sportmarketing is onderdeel van onze merktransitie waarbij we onze merkbekendheid en slagkracht als familiebedrijf binnen onze sector willen verhogen.”

SUYS zal 11 wedstrijddagen te zien zijn in het veld en live op Sporza. Het partnership met Golazo werd voor minimum 3 jaar toegezegd, en toont alvast dat SUYS mikt op een langetermijn-verhaal.

 

“Het veldrijden leeft en is een mooie springplank om ons bedrijf en onze producten in de kijker te zetten,” verduidelijkt Thibaut Suys. “Dit sponsorship zullen we, samen met onze verdelers, verzilveren met aanvullende activaties zoals WIN-acties, gadgets en online campagnes. Onze dealers zijn alvast enthousiast.”

It’s all about passion, zeggen ze bij SUYS. Het staat voor hun jarenlange expertise in de zonweringssector, Belgische producten en hun toegewijde vakmannen en -vrouwen. De extra zichtbaarheid die SUYS met de cyclocross verkrijgt, zet hen evengoed als werkgever in de kijker. “De zoektocht naar nieuwe medewerkers is geen evidentie in onze regio, dus alle extra naamsbekendheid is een plus. Maar het veldrijden is bovenal iets waar we ook onze huidige medewerkers mee kunnen passioneren.”

 

De Exact crossen gaan van start op 12 oktober in Beringen en eindigen op 15 februari 2025 in Sint-Niklaas. Het BK Heusden-Zolder gaat door op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2025. Op 8 en 9 november 2025 vormt Middelkerke de arena waar de beste Europese veldrijders strijden om de wit-blauwe truien. Organisator Golazo is verheugd met de nieuwe samenwerking en kijkt ernaar uit SUYS te spotten bij de aankomende wedstrijden.

 

Meer informatie nodig over de welke crossen SUYS precies sponsort? Klik dan hier!